Inredning av SJ S1 och SJ B15F ?

av Carsten B. Thomsen, måndag, maj 14, 2012, 10:59 (2765 dagar sedan)
Redigerad av Carsten B. Thomsen, måndag, maj 14, 2012, 11:20

Jag hade tur med en auktion här i Danmark och köpte två snygga UGJ H0-vagner, som jag planerar att använda i internationale tåg via Köpenhamn och Helsingör-Helsingborg tillsammans med mina NMJ B5K vagnar.
Det var SJ S1 3607 (äldre målning) och SJ B15F 3529 (äldre målning) - till ett riktig bra pris, osamlade och i väldig bra shick.
Nu håller jag på att samla dessa snygga vagnar och lurar på att göra några inredninger till båda vagnar - och på, om det kanske är möjligt att använda sitsar och kupéer från några äldre slopade vagnar till nogot "hemsjöjd".
Men till det syftet fattas jag någon sorts ritningar eller skisser, som visar innredningen i dessa vagnar - eller kanske ochså några bilder - eftersom att jag inte har någon aning om, huruvida S1 och B15F var storroms- eller kupévagnar (?).
Om du har något sånt, som du vill visa upp här, eller om du kan länka till ritningar, skisser eller bilder, då skulle jag vara väldig tacksam :-)
Tack på förhand :-)

Jag vill lägga till följande på denna sida:Copyright © 2019 Svenska-lok.se - Ansvarig utgivare: Webmaster Tommy Nilsson - Kontakta redaktionen